te reja

festivali-i-kenges-strukture-e-re-fest-55-konceptim-i-ri-rezart-aga

Festivali i Këngës në RTSH – Fest 55, strukturë dhe konceptim tërësisht të ri

Shkruar nganë10 Tetor 2016

Festivali i Këngës në Radio Televizionin Shqiptar në përvjetorin e 55-të të tij vjen me strukturë dhe një konceptim tërësisht të ri. Organizatorët e Festivalit që qëndron në themelin e traditës së muzikës së lehte shqipe publikuan para mediave dhe artisteve konceptimin strukturor dhe përmbajtsor që synon rikthimin e besimit të publikut por edhe të […]

Lexo më shumë