provat

Festivali 55 i Këngës në RTSh, vijojnë provat në skenë

Shkruar nganë20 Dhjetor 2016

I perceptuar nga gjithë publiku si ngjarja më e madhe muzikore në vend, Festivali i Këngës në RTSH teston artistet dhe muzikantët në skenë me të kënduarin live. Provat e lidhura orkestër-këngëtarë kanë zënë vend në Pallatin e Kongreseve pak ditë para natës së parë, për atë që pritet si një edicion krejt i veçantë […]

Lexo më shumë

Festivali i 55-të i Këngës në RTSH: Vazhdojnë provat, përzgjidhen prezantuesit

Shkruar nganë14 Dhjetor 2016

Vazhdojnë përgatitjet për Festivalin e 55-të të Këngës në Radio Televizionin Shqiptar, i cili do të mbahet në datat 21, 22 dhe 23 dhjetor në Pallatin e Kongreseve. Këngëtarët konkurrentë çdo ditë vijojnë provat me Orkestrën Simfonike të Radiotelevizionit Shqiptar. Si për çdo vit, festivali do të jetë live, ndaj dhe provat për sinkronizimin e […]

Lexo më shumë

shqiperia, provat, provat e para, eurovizion, eneda tarifa, fairytale, first rehersal

WiWibloggs: Eneda Tarifa, sjell thjeshtësi në provat e para

Shkruar nganë6 Maj 2016

“And that’s why I love you… Oh-oh!”, e mrekullueshmja Eneda Tarifa nga Shqiperia ka përfunduar dje provat e para të këngës së saj “Fairytale” në skenën e Eurovizionit. Delegacioni shqiptar ka menduar për një prezantim mjaft të thjeshtë këtë vit. Eneda këndon gjatë 3 minutave në qëndër të skenës, pa shumë lëvizje dhe grafikat pas […]

Lexo më shumë