kelly

Kush do e shoqërojë Kelly-n në “natën performancë”?

Shkruar nganë22 Nëntor 2018

Kelly vjen në Festivalin e Këngës pas katër vitesh mungesë me një krijim krejtësisht të tijin në muzikë dhe vargje. Kënga titullohet “A më ndjen” dhe siç tregon artisti në një intervistë për “Mirëmëngjes Shqipëri”, bëhet fjalë për një histori dashurie. “Kënga flet për largësinë mes dy personave dhe gjurmët që ngelen pas kësaj largësie.” […]

Lexo më shumë