eurovision party

eneda tarifa, fairytale, remix, eurovision party, summer hits

ENEDA TARIFA – FAIRYTALE REMIX

Shkruar nganë2 Gusht 2016

“Fairy Tale” dhe Eneida Tarifa, do të shoqërojë stinën e verës me ritme shpërthyese. Një version remix i këngës fituese në  festivalin e fundit të këngës në RTSH, me të cilën Shqipëria u përfaqësua në Eurosong, sapo është publikuar në kanalin You Tube të RTSH.

Lexo më shumë