1. Versionin përfundimtar të këngës të kënduar në formatin wave 16 bit 44.1 khz.

2. Versionin përfundimtar  të bazës orkestrale me backvocal në formatin wave 16 bit 44.1 khz.

3. Versionin përfundimtar të bazës orkestrale pa backvocal në formatin wave 16 bit 44.1 khz.

4. Partiturën Vokale (me nota) të këngës e shoqëruar me tekstin përkatës në çdo masë.

5. Partiturën e plotë të këngës në nota (transkiptimin) e cila do të ekzekutohet live,  për të gjithë formacionin orkestral të Festivalit (orkestër simfonike + band).

6. Versioni MIDI FILE i këngës

7. Audio tracks stereo(STEMS) të efektuar që nga masa e pare deri në masën    e fundit të këngës në formatin wave 24 bit 44.1 khz të instrumenteve dhe grupimeve si më poshtë:

                 -DRUMS main(pjesa kryesore e DRUMS).

                -PERCUSSION akustik(nese ka).

                -PERCUSSION electronic(loops&grooves,fx drum etj)nese ka.

                -BASS.

                -Kitare solo(nese ka).

                -Kitarat elektrike shoqeruese(nese ka).

                -Kitarat akustike(nese ka).

                -Instrument solo(nese ka).

                -Pianoforte.

                -Keyboards.

                -Arpegiatore(nese ka).

                -Pad synths.

                -BackVocals session(grup).

                -Kengetari solist.

                -Brass session(nese ka)

                -Strings session(harqet).

               – Klikun sipas bpm se kenges nga masa e pare deri ne fund.

                -Instrumente te tjere te mundshem(nese ka).