December 20, 2017  /  Aurel thellimi

MUZIKA: Marko Polo
TEKSTI: Endrit Mumajesi

KENDON: Xhesika Polo

 

Perjete

Ti, Shko më ngadal
Të t’shoh dhe pak
Veç pak

Unë
Premtoj s’do qaj
Veten do mbaj
Do mbaj

Je ti ai që ndjej
Ai që ndjej
Je ti

E di do kem veç natë
Unë pa ty pranë
Zëre se s’jam

(Ref)

Jo s’të kam por ti më ke
Do të dua ty përjetë

Ti prekëm ngadal
Të ndjej dhe pak
Veç pak

Je lot që s’ndalon
Në trup kërkon
Prekjen që ke lënë

Je ti ai që ndjej
Ai që ndjej
Je ti

E di do kem veç natë
Unë pa ty pranë
Zëre se s’jam

(Ref)

Jo s’të kam por ti më ke
Do të dua ty përjetë

Pse më thuaj pse
Do të dua ty përjetë
Përjetë

Ti KENDON: Xhesika Polo
Shko më ngadal
Të t’shoh dhe pak
Veç pak

Unë
Premtoj s’do qaj
Veten do mbaj
Do mbaj

Je ti ai që ndjej
Ai që ndjej
Je ti

E di do kem veç natë
Unë pa ty pranë
Zëre se s’jam

(Ref)

Jo s’të kam por ti më ke
Do të dua ty përjetë

Ti prekëm ngadal
Të ndjej dhe pak
Veç pak

Je lot që s’ndalon
Në trup kërkon
Prekjen që ke lënë

Je ti ai që ndjej
Ai që ndjej
Je ti

E di do kem veç natë
Unë pa ty pranë
Zëre se s’jam

(Ref)

Jo s’të kam por ti më ke
Do të dua ty përjetë

Pse më thuaj pse
Do të dua ty përjetë
Përjetë