December 20, 2017  /  Voltan Prodani

Muzika: Voltan Prodani

Teksti:Zhuljana Jorganxhi

Kendon: Voltan Prodani

 

E PAMUNDUR!

Sot miku im u bë trishtimi

dhe botën ndarë e shoh ne sy…

Zemren time… se kuptove

Ishe ti….vete rritmi i saj.

Ti ngrite thjesht… një fole

sot iken dhe……… bosh e le.

A mos Ndoshta,

të kam humbur,

te kam humbur….

Në zemrën e thyer fryn er’ e ftoht?

Pa ty sot më duket gjithçka e kot’

S’ më mban as qyteti, më duket bosh

Të lutem mësomë qe të t,harroj!

Ku shkuan puthjet

Që m’ke dhuruar?

Ditëtnetët tona

Që bashk’ jetuam?

Që bashk’ jetuam!

Të kisha ëndrrën më t’ bukur

Ndaj dhe kjo ikje… ësht’mister

Çdo premtim i tradhëtuar

Si një plag’ në zemër therr….

ngrite thjesht një fole

Sot ike dhe bosh e le.

Se besoj ,, te kam humbur….

Ndoshta valle.. i pergjumur….

Se besoj …..te kam humbur….

E pamundur!

Në zemrën e thyer… fryn er’ e ftohte?

Pa ty sot më duket gjithçka e kot’

S’ më mban as qyteti, më duket bosh

Të lutem mësomë… qe të t,harroj!

Ku shkuan puthjet

Që m’ke dhuruar?

Ditëtnetët tona

Që bashk’ jetuam?

CODA

Po pse te desha

e prap të dua

Dhe s’eshte e lehtë

për të t’harruar.

Ku shkuan puthjet

Që m’ke dhuruar?

Ditëtnetët tona

Që bashk’ jetuam?

Që bashk’ jetuam?