December 20, 2017  /  Rezarta Smaja dhe Luiz Ejlli

MUZIKA: Edmond Zhulali

TEKSTI: Agim Doçi

KENDOJNE: Rezarta Smaja dhe Luis Ejlli

 

Ra një yll

 

Më tha zemra një dëshirë!

Po ku ra?

Në mesnatë në errësirë…

Pse kjo dritë

E vetmuar qiellin la?…

Erdh’tek unë,

Nëpër udhë ku dritë nuk ka

Kërkoj të vi tek ti

Atje

Lart në pafundësi

REFRENI:

Sa dritë në qiellin blu

Sa larg të vijë tek unë

Ëndërroj errësirën ta verboj

Me dashuri

Gjithmonë do jetoj

Që natën ta largoj

Dua dritë të shohin sytë e mi

Pa kufi

Pse kjo dritë

E vetmuar qiellin la?…