December 20, 2017  /  Manjola Nallbani

Muzika: Elgit Doda

Teksti: Rozana Radi

Kendon: Manjola Nallbani

 

I NJEJTI QIELL

 

Neser perseri do dale i njejti diell

neser perseri do ndajm te njejtin qiell

Rreth botes , kerkova

Vetem dashuri

Fale dashurine edhe ne dite me shi

Fale dashurine si dikur femi

Dhe nise ti diten

Me pak miresi.

Degjoje zemren tende o njeri

hapet ti shpirtin vetem sonte  se te dua

Kaq e thjeshte te japesh dashuri

Vetem, vetem sje ti

Ref

Nese me do me ler te jetoj

e ne gaboj jam njeri

Si nje uragan do vi te shtrengoj

Te ta rrembej dashurine

 

Nese me do , Nese me do

Nese me do jam i  njeti gabim

Nese me do Nese me do

Nese me do jam i bukuri fillim