December 20, 2017  /  Lynx

MUZIKA: Lynx

TEKSTI : Lynx

KENDOJNE : Lynx

 

Vone

 

Për ty çdo gjë lë pas

a do të shkojme diku larg?

Kudo që ty të pëlqen
mjafton thjesht pranë të të kem
Këto fjalë më shkruajte dje

doje të ktheheshim pas atje, ku ti më le
Nese akoma më do

the “beso sot tek unë dhe ti”

Unë për ty do bëja gjithshka
ta kishim dhe një shans
por kohën se kthejmë dot pas
Unë për ty do bëja gjithçka
por s’mundem të bëj asgjë
më vjen keq tani është vonë

Të vështirë e kemi
kurrë më s’do të jemi
S’do mundem të të harroj
Do të dua përgjithmonë
Fytyra jote më çmend
nga kjo botë më largon