December 20, 2017  /  Lorela Sejdini

MUZIKA: FLORENT BOSHNJAKU
TEKSTI: YLL LIMANI
KENDON: LORELA  SEJDINI  
  
 
Pritëm  edhe  pak
Një  milion arsye,
I kam  për t’u larguar,
Por ka  diçka    sytë  e  tu,
  ndjenjat  m’i  kanë  zgjuar…
 
Kur më  shikon dhe    flet,
Ti  nuk e  di  sa    pëlqen,
Më duhet  kohë      besoj,
Më pëlqen, por tani  nuk ta  them…
 
Pritëm  edhe  pak,
Pritëm  se  nuk do vonoj  shumë  gjatë,
Do ta  jap zemrën pak nga  pak,
Do jem  me  ty, se    kam  fat… 2x
 
Nje milion arsye,
Mi dhe per te besuar
Por une vazhdoj te njejten loje
Bej sikur nuk jam dashuar
 
Kur më  shikon dhe    flet,
Ti  nuk e  di  sa    pëlqen,
Më duhet  kohë      besoj,
Më pëlqen, por tani  nuk ta  them…
 
Kur ti    ke  afër,duket  larg por ti    ke  pranë
kur më  shikon dhe    flet, më  pëlqen