December 20, 2017  /  Evans Rama

MUZIKA: Genti Lako

TEKSTI: Migena Lako

KENDON: Evans Rama

 

GJURMËT

 

Ja tek jam me gotë ndër gishta …
me njerëz të panjohur,

do shisja çdo gjë të isha,

edhe një herë si më doje ti.

 

Sot ti e shikon nuk jam më,
ai djall mashkull që besoje ti,
por ti e di që koha kalon,

e nuk të sjell më ty.

 

Dhe sot askush nuk flet dot më,
përhumbet mbi tymin e mijëra fjalëve.

Gjurmët e tua sot e dje …
qëndron e buzëqesh,
flokët e zi i gjej të verdhë
ale hi ale hi hey …

Një udhëtim sërish e gjej,
I shurdhër buzëqesh,

ulur nga larg të përkedhel
ale hi ale hi hey …

Gjurma jote ..

më largoi nga vetja ime,
fjalët e shumta …

më bën të humbja pafund kujtime.