December 20, 2017  /  Bojken Lako

MUZIKA: Bojken Lako

TEKSTI: Bojken Lako

KENDON: Bojken Lako

 

SYTË E SHPIRTIT

 

Provoj të shoh në qiell
Në tokë të kuptoj,
Shikoj me sytë e shpirtit
Një tjetër dimension

A ka një rikthim …

Po jetoj ëndrrën tënde
Një ditë si një jetë,

E shkuara dhe e ardhmja
Një dimension qiellor.

A ka një vend nga ku vjen
A ka një rikthim
Mrekulli dhe mister

Mrekullia është tek ne
Eshtë tek yjet lart në qiell
Eshtë çdo ditë nga një jetë

REF:

Mrekullinë e kemi ne brenda vetes
Dashuri është Zoti, që ne kërkojmë në Univers
Krijo një dimension

Ku Universi është në sytë e Atij që ti do

Një ditë do shikoj nga qielli
Në tokë ti kujton

Do shikoj me sytë e shpirtit
Ka tjeter dimension

Besoj në rikthim

Në mrekulli dhe mister

Mrekullia është tek ne
Eshtë tek yjet lart në qiell

Eshtë çdo ditë nga një jetë.

REF:

Mrekullinë e kemi ne brenda vetes
Dashuri është Zoti, që ne kërkojme në Univers
Krijo një dimension

Ku Universi është në sytë e Atij që ti do

Unë ëndrrën tënde jetoj dhe besoj!