1. Albulena Jashari
“Fjalët ia lë zemrës”
Muzika: Marsela Çibukaj, Briz Musaraj
Teksti: Gerald Xhari

2. Classic Boys
“Dashuria për jetën”
Muzika: Endri Sina
Teksti: Saimir Braho

3. Dilan Reka
“Mos harro”
Muzika: Edmond Zhulali
Teksti: Agim Doçi

4. Edea Demaliaj
“Besoj në ëndrra”
Muzika: Fabian Asllani
Teksti: Edea Demaliaj

5. Xhejni Lito
“Shkon e Vjen”
Muzika & teksti: Indrit Lelo

6. Elson Braha
“Edhe një herë”
Muzika: Adrian Hila
Teksti: Pandi Laço

7. Erlind Zeraliu
“Dhimbja e gëzimit”
Muzika: Vasil Tole
Teksti: Florian Zyka

8. Fabiola Agalliu & Agnesa Çavolli
“Shkon e vjen”
Muzika & teksti: Sokol Marsi

9. Festina Mejzini
“Atje lart”
Muzika & teksti: Eriona Rushiti

10. Flaka Krelani
“Osiris”
Muzika & teksti: Qëndrim Krelani

11. Franc Koruni
“Macka”
Muzika & teksti: Franc Koruni

12. Genc Salihu
“Këtu”
Muzika & teksti: Genc Salihu

13. Lindita
“Botë”
Muzika: Klodian Qafoku
Teksti: Gerald Xhari

14. Linda Rukaj
“Vija e lumit”
Muzika & teksti: Linda Rukaj

15. Lorela
“Me ty”
Muzika: Alban Kondi
Teksti: Turjan Hyska

16. Luka & Serxhio Hajdini
“Koha plaket”
Muzika: Serxhio Hajdini
Teksti: Luka Hajdini

17. LYNX
“Sot”
Muzika & teksti: LYNX

18. Neki Emra
“Dashuri dhe urrejtje”
Muzika: Neki Emra
Teksti: Albatros Rexhaj

19. Orges Toçe
“Shi diamantesh”
Muzika & teksti: Orges Toçe

20. Rezarta Smaja
“Pse prite gjatë”
Muzika: Xhevdet Gashi
Teksti: Arsim Bujaku

21. Tiri
“Më zgjo”
Muzika: Enis Mullaj
Teksti: Sokol Marsi

22. Xhesika Polo
“Eva jam unë”
Muzika: Marko Polo
Teksti: Alex Seitaj

23. XUXI
“Metropol”
Muzika: Genti Lako
Teksti: Ana Gramo

24. Yll Limani
“Shiu”
Muzika & teksti: Yll Limani, Ilirjana Blakaj