Këta janë 14 finalistët e natës së tretë të Festivalit të Rtsh:

 

1. Lindita Halimi
2. Yll Limani
3. Flaka Krelani
4. Genc Salihu
5. Naim Bunjaku (Xuxi)
6. Lorela
7.Grupi Lynx
8. Rezarta Smaja
9. Agnesa Cavolli dhe Fabiola Agalliu
10.Edea Demaliaj
11.Franc Koruni
12.Dilan Reka
13. Orges Toce
14. Xhesika Polo