Është hedhur sot shorti që përcakton radhën e këngëve konkurruese në natën e parë të Fest’ 57. Sipas shortit renditja do të jetë kjo:

 

1. Bojken Lako

2. Alar Band

3. Lidia Lufi

4. Kujtim Prodani

5. Gjergj Leka

6. Dilan Reka

7. Mirud

8. Soni Malaj

9. Jonida Maliqi

10. Elton Deda

11. Elona Islamaj

12. Klodiana Vata

13. Klint Çollaku

14. Artemisa Mithi dhe Febi Shkurti

15. Kelly

16. Bruno Pollogati

17. Marko Strazimiri dhe Imbro

18. Lorela Sejdini

19. Eliza Hoxha

20. Eranda Libohova

21. Aurel Thëllimi

22. Orgesa Zaimi