Finalja e madhe e Festivalit të Këngës ne RTSH, ku fituesi do të na përfaqësojë në Eurosong, do të transmetohet drejtpërsedrejti dhe në faqen zyrtare të Eurovisionit. Të gjihtë dashamirësit e muzikës europiane do të kenë mundësinë ta ndjekin në linkun e mëposhtëm garën për këngën fituese shqiptare. Ndërsa dy netët gjysëm-finale do të mund të ndiqen në datat 25 dhe 26 dhjetor në kanalin e RTSH ose livestream për të gjithë dashamirësit nëpër botë, në faqen tonë të internetit rtsh.al

Klikoni në Livestream Eurovision për të parë finalen e Festivalit të Këngës

http://www.eurovision.tv/page/webtv?program=177933