Radio Televizioni Shqiptar fton të gjithë krijuesit dhe interpretuesit e këngës për të marrë pjesë në Festivalin e 55-të të Këngës në RTSH, që do të zhvillohet në muajn dhjetor të këtij viti. Konkurrentët janë të lutur të dorëzojnë këngën bashkë më bazën e regjistruar në CD. Afati i dorëzimit të këngëve është data 24 tetor pranë ambienteve të Radio Tiranës.