Nga Festivali i 57-të

Fest’ 57 – Konferenca për shtyp

Shkruar nganë31 Tetor 2018

Në ambientet e Radio Tiranës është mbajtur konferenca për shtyp e Festivalit të 57-të të Këngës në RTSH. Në këtë konferencë u prezantua stafi që ka nisur tashmë punën për ngjarjen më të madhe të muzikës në vend. Martin Leka, drejtori i Festivalit prezantoi stafin me drejtor artistik sopranon Inva Mula dhe producent muzikor kompozitorin […]

Lexo më shumë

Shpallet lista me këngët konkuruese në Festivalin e 57-të të Këngës në RTSH

Shkruar nganë17 Tetor 2018

Janë përcaktuar sot 22 këngët që do të marrin pjesë në netët e Festivalit të 57-të të Këngës në RTSH. Komisioni përzgjedhës ka shqyrtuar me objektivitet maksimal 54 këngët që ishin regjistruar për të qenë pjesë e festës më të madhe të muzikës në Shqipëri.  Ajo që bie në sy në këtë listë, të renditur […]

Lexo më shumë

Fest 57′ – Platforma regjisoriale

Shkruar nganë16 Maj 2018

Radio Televizioni Shqiptar shpall thirrje për të gjithë krijuesit e platformave regjisoriale: skenarit, koncepteve të skenografisë, grafikës, koreografisë, dhe çdo elementi tjetër të një show me përmasat e Festivalit të Këngës në Radio Televizion. Çdo kush me ambicie për të ofruar një risi në garën muzikore më të madhe në vend, është i ftuar të […]

Lexo më shumë