Nga Festivali i 56-të / Faqe2

Njoftim: Fillon shitja e biletave për Fest’ 56!

Shkruar nganë13 Dhjetor 2017

Njoftojmë publikun, se kanë dalë në shitje biletat për edicionin e 56-të të Këngës në RTSH! Ato mund t’i gjeni në sportelin e Pallatit të Kongreseve, si edhe në sportelet e Radio Tiranës dhe Televizionit Shqiptar. Festa më e madhe e muzikës shqiptare është fare pranë. Emrat e njohur të këngës, të ftuarit specialë, elementet […]

Lexo më shumë

Promovimi i këngëve të Festivalit

Shkruar nganë11 Dhjetor 2017

Një nga risitë e Festivalit të 56-të të Këngës në Radio Televizionin Shqiptar, është ballafaqimi i këngëve konkuruese me publikun, përpara se të prezantohen në netët live në datat 21,22,23 dhjetor. Përveç RTSH-së në kanalin zyrtar, kanalin e RTSH-së në youtube, dhe faqen zyrtare të Festivalit në facebook, disa prej radiove dhe televizioneve muzikore më […]

Lexo më shumë

Fest ’56, gati 22 këngët e garës

Shkruar nganë5 Dhjetor 2017

Bashkë me dhjetorin vjen edhe edicioni i 56-të i Këngës në RTSH, që tashmë gjendet në fazën e tij përfundimtare. Sapo kanë përfunduar klipet prezantuese për të njëzet e dy këngët e garës muzikore më të madhe në vend, të cilat këtë vit do të jenë të aksesueshme në faqen zyrtare të Radio Televizionit Shqiptar, […]

Lexo më shumë

Fest 56, rikthim i elitës së muzikës së lehtë shqiptare

Shkruar nganë17 Nëntor 2017

Festivali i 56-të i Këngës në Radio Televizionin Shqiptar, pritet të riktheje elitën e artit dhe të kulturës shqiptare. Në skenën gjigante të Pallatit të Kongreseve, do të ngjiten për të interpretuar emrat më në zë të muzikës shqiptare, që kanë bërë historinë e këtij festivali. Por jo vetëm kaq. Organizatorët kanë menduar që performanca […]

Lexo më shumë

Rikthehen të mëdhenjtë e muzikës, shpallen finalistët e Festivalit të 56-të të Këngës në RTSH

Shkruar nganë14 Nëntor 2017

Mes 70 këngëve që kanë aplikuar për tu ngjitur në skenën e Festivalit të 56-të të Këngës në RTSH, komisioni ka përzgjedhur 22 Finalistet të denja për të mbërritur tek publiku. Komisioni prej 5 anëtarësh në përbërje të të cilit janë Markelian Kapidani, Luan Zhegu, Ben Andoni, Sokol Marsi, Edmond Rapi ka përcaktuar fitues këta […]

Lexo më shumë