Soni Malaj

Soni Malaj, artistja energjike e skenës, ka një histori të gjatë me Festivalin e Këngës si pjesë e grupit “Spirit Voice” dhe më pas si soliste. Pjesëmarrja e parë e grupit në festival është ai i vitit 1997 me këngën “Mbi [...]

Lexo më shumë

Shiko më shumë