Kelly

Kelly

Biografia

Kelly vjen për herë të katërt në Festivalin e Këngës në RTSH. Pjesëmarrja e tij e parë ka qenë në vitin 2009 me këngën “Ajo”. Tre vite më vonë do të këndonte “Ylli im polar” dhe në vitin 2014 këngën “Nëse ti do”. Këngëtari dhe producenti i diplomuar për shkenca komunikimi është prezantuar në gara të ndryshme muzikore si dhe me videoklipe. Në edicionin e 57-të të Festivalit, Kelly rikthehet si kantautor më baladën pop-rock “A më ndjen”, që flet për një histori dashurie.

Video