Endri dhe Stefi

Endri dhe Stefi

Biografia

MESAZH Muzika : Endri Prifti

Teksti : Endri Prifti

Kendon : Endri & Stefi

Te rrita, te mesova, te sdudiova

Te bera te arrije gjithshka ne jete

Po pse valle, ku je ti tani?

Qofte erresire apo drite

Qofte diell apo shi

Jo s’jemi

E di ku ndodhesh ta tregojne syte

Dhe ne cfare gjendje je ti tani

Buzeqeshja jote e ngrire

Jo nuk flet per dashuri

Po vret veten me beso

Per nje fjale mendo

Qe mban emrin “Jete”

S’mund te genjej

Si mund te jetoj

Ku diku tjeter, diku tjeter

Tipin nderron

E si mund te fle?

E si mund te jetoj?

Ku diku tjeter, diku tjeter xhiron?

(2x) Oj mama oj mama

Kujdesuni per femijet tane

E si mund te fle?

E si mund te jetoj?

Ku diku tjeter, diku tjeter

Tipin nderron!