Eliza Hoxha

Eliza Hoxha

Biografia

Eliza Hoxha arkitektja e melodisë dhe fjalës i ka dhuruar ndër vite publikut dhe fansave të saj sa e sa këngë të shndërruara në hite. Ndonëse ajo është prezantuar vetëm një herë në Festivalin e Këngës në RTSH, në atë të vitit 2006 me këngën “Hajde sonte”, ka patur një kontribut të paçmuar në muzikë, pa lënë mënjanë profesionin dhe pasionin e saj, arkitekturën dhe fotografinë. Kënga me të cilën prezantohet këtë vit titullohet “Peng”. Një dashuri e mbetur peng e shkruar në nota e vargje nga vetë Eliza Hoxha.

Video