Aurel Thëllimi

Biografia

Aurel Thëllimi baritoni i Teatrit Kombëtar të Operës dhe Baletit i cili këndon bukur dhe muzikën e lehtë, që në vogëli ka marrë pjesë në festivalet e fëmijëve. Si i rritur do të ishte pjesëmarrës në shumë festivale të muzikës, koncerte, prezantime me videoklipe dhe aktiv në të kënduarin “live”. Në festivalin e këngës për herë të parë u prezantua në vitin 1998 në duet më Sonila Marën që u pasua nga dueti me Silva Gunbardhin dy vite më pas. Pa u shkëputur nga skena e festivalit deri në vitin 2005, për t’u rikthyer tashmë në Fest’ 57 me këngën “Të dua ty”, një baladë pop e muzikuar nga Ardita Bufaj dhe Aurel Thëllimi, me tekst të vetë Thëllimit

Video