Artemisa Mithi

Artemisa Mithi

Biografia

 

MUZIKA: Flamur Shehu
TEKSTI: Agim Doçi
KENDON: Artem
isa Mithi

E DUA BOTËN

E dija botën shumë të sinqertë
Dhe vehten time një pjesë të saj

Po humbi shpresa, nuk është e lehtë
Jo nuk kam faj, të qesh, apo të qaj.

U fola njerëzve gjithmonë në sy
Nuk e besonin, çudi sit e vërtetë
Më thuaj ZOT të pyes vetëm TY
Mos vallkjo botë, është e padrejtë.

Refreni:

Se jetën NE do ta jetojmë
Ashtu si zemrat e kerkojnë

Jo, nuk dyshoj, se nuk ka tjetër Botë
Kemi një QIELL në fatin tonë!

Sot Botës tonë, me Re trazuar

Ti japim bashksa më shumë Dritë
Nga njerzit vetëm unë kam kërkuar
T’
i falim Jetës, të gjith’ DASHURIT.