Akullthyesit

Akullthyesit

Biografia

DIVORC MUZIKA: Bledi Shishmani

TEKSTI: Prelaj, Dubali, Shishmani

KENDOJNE: Akullthyesit

Strofa 1

Si një qielli ngrysur, duken sytë e tu
Flet përçart e egër çdreqin do nga unë
Bëj të të përgjigjem ti më ulërin
Ç’të kam bërë o zot?

ky është fati im?????!!!!!

Rep

S’ka më gjumë si të flesh me t’panjohur
Ka qenë të flesh në një shtrat me ty të dy
Nuk ka më ndjenjë fiket edhe dielli gjigan

E epshi zhduket sikur të mos ketë qenë kurrë aty
Nuk ka më sy nuk me duar nuk ka më shtrat
Ka vetëm mëri dhe veç përbuzje me inat
Sikur vitet e gjata që kaluam ne bashkë

Të ishin vetëm një orë vetëm një ditë e veç një natë

Tashmë, kjo lidhje është dënim
është gjendje, krejt e pa kuptimt
S’je më ti ndjenjë e shpirtit tim
Por veç ankth që rënkon mëri

Refreni 1

Të shoh asgjë në ty unë s’njoh
Ku shkoi e zjarrta lidhja jonë
Ik larg të lutem mu largo
Mos u kthe e më mos më lëndo
Refreni 2

Tashmë, kjo lidhje është dënim
është gjendje, krejt e pa kuptimt
S’je më ti ndjenjë e shpirtit tim
Por veç ankth që rënkon mëri

Rep

Erë tufan shi uragan

Kur ka perballë një heshtje të mërzitëshme
Përballja bëhet edhe më e frikshme

Se kur heshtja ngjizet me asgjënë krijon asgjë
Me hiçin pajtohemi dhe mekemi me të

Refreni 3

Më mirë të ngelim thjesht kujtim

Lamtumirë o ndjenjë në perëndim.

Rrokjen ndajmë, bashkë s’kanë më kuptim
Si dikur kur puthja ish ushqim